Struggle4Bibles | Walk 2015

Volgepakte rugzakken, uitdagende hindernissen, schitterende natuur, 8 inspirerende overdenkingen: dat is Struggle4Bibles | Walk!!

Samen met alle deelnemers beleef jij op 27 juni 2015 een prachtige dag. Je staat tijdens deze dag extra stil bij het doorzettingsvermogen van evangelisten en alle hindernissen die zij in hun mooie werk tegenkomen. Maar bovenal geef je, samen met je sponsors, de mensen in het Midden-Oosten Gods Woord in handen! Kies de struggle (M, L of XL) die bij jou past, ga ervoor om minimaal € 360 aan sponsorgeld op te halen en overwin de hindernissen die je tegenkomt.

Versie Afstand Backpack (M/V) Moeilijkheidsgraad Leeftijd
M 15 km 6 kg * *  Min. 12 jaar
L 20 km 15 kg /12 kg * * * Min. 16 jaar
XL 30 km 18 kg /15 kg * * * * * Min. 18 jaar
 

HET MIDDEN-OOSTEN

Je kunt je waarschijnlijk wel voorstellen dat het voor de christenen in het Midden-Oosten op dit moment opnieuw een zéér roerige tijd is. We horen regelmatig verhalen dat velen zich gedwongen voelen de regio te verlaten. Hoe belangrijk is het dan om juist nu Hét Licht te blijven verspreiden! We hebben diep respect voor alle evangelisten in het Midden-Oosten die doorgaan met de verkondiging van het Evangelie. We zijn daarbij ook geraakt en dankbaar voor alle verhalen die we horen over mensen die het Evangelie aannemen. Gods Woord verandert mensen!

MAAK HET VERSCHIL

We merken uit gesprekken met de evangelisten dat er een grote behoefte aan Bijbels is voor het Midden-Oosten. Daarom willen we als Bible League, met Struggle4Bibles | Walk 2015, € 50.000 ophalen om daarin te voorzien. En jij bent daarbij keihard nodig, want dit is voor ons een zeer ambitieuze doelstelling. Samen met jou kunnen we die halen en zo voorzien in de enorme behoefte die er in dit gebied is! We dagen je uit om in actie te komen en de struggle aan te gaan. We vragen je daarbij om minimaal € 360 aan sponsorgeld op te halen. Hiermee geef je 60 mensen toegang tot Gods Woord. Mensen krijgen hun Bijbel altijd in het kader van een Bijbelstudieprogramma. Zo leren ze hem ook lezen en begrijpen.