Struggle4Bibles | Walk 2018

Gods Woord voor de allerarmsten!!

Volgepakte rugzakken, uitdagende hindernissen, schitterende natuur, een aantal inspirerende overdenkingen en bijdragen aan Bijbelverspreiding: dat is Struggle4Bibles | Walk!!

Samen met alle deelnemers beleef jij op 7 juli 2018 een prachtige dag!! Daarnaast sta je tijdens deze dag extra stil bij alle hindernissen die mensen wereldwijd moeten overwinnen om een Bijbel te kunnen krijgen. Tijdens de editie van 2018 willen we ons in gaan zetten voor de verspreiding van Gods Woord in Zimbabwe. In dit land, dat in de top 15 van de allerarmste landen staat, is het voor mensen onmogelijk om zelf een Bijbel te kopen. Ze hebben het kleine beetje geld keihard nodig om, samen met hun gezin, in hun dagelijks levensonderhoud te voorzien. Een Bijbel in Zimbabwe kost ongeveer een half maandsalaris.

Door mee te doen aan Struggle4Bibles | Walk 2018 geef je, samen met je sponsors, zoveel mogelijk mensen in Zimbabwe Gods Woord in handen!
Kies de struggle (M, L of XL) die bij jou past, ga ervoor om minimaal‚ 360 euro aan sponsorgeld op te halen en overwin de hindernissen die je tegenkomt.

Want een eigen Bijbel gun je iedereen!!