Struggle4Bibles | Walk 2017

Gods Woord voor de allerarmsten!!

Volgepakte rugzakken, uitdagende hindernissen, schitterende natuur, 8 inspirerende overdenkingen en bijdragen aan Bijbelverspreiding: dat is Struggle4Bibles | Walk!!

 

Samen met alle deelnemers beleef jij op 1 juli 2017 een prachtige dag!! Daarnaast sta je tijdens deze dag extra stil bij alle hindernissen die er komen kijken bij het mooie werk van evangelisten. Tijdens de editie van 2017 willen we ons in gaan zetten voor de verspreiding van Gods Woord in Zambia. In dit land, dat in de top 15 van de allerarmste landen staat, is het voor mensen onmogelijk om zelf een Bijbel te kopen. Ze hebben het kleine beetje geld keihard nodig om, samen met hun gezin, in hun dagelijks levensonderhoud te voorzien. Een Bijbel in Zambia kost ongeveer een half maandsalaris.

Door mee te doen aan Struggle4Bibles | Walk 2017 geef je, samen met je sponsors, zoveel mogelijk mensen in Zambia Gods Woord in handen!
Kies de struggle (M, L of XL) die bij jou past, ga ervoor om minimaal € 360 aan sponsorgeld op te halen en overwin de hindernissen die je tegenkomt.

Want een eigen Bijbel gun je iedereen!!

 

Versie Afstand Backpack (M/V) Moeilijkheidsgraad Leeftijd
M 15 km 6 kg * *  Min. 12 jaar
L 20 km 15 kg /12 kg * * * Min. 16 jaar
XL 30 km 18 kg /15 kg * * * * * Min. 18 jaar