Kids

Leerlingen in actie voor Bijbels


‘Yes……. er staat een stormbaan op het plein’! Zomaar een enthousiaste reactie van kinderen die u kunt verwachten als uw school meedoet aan Struggle4Bibles | Kids.

Hindernisparcours

Struggle4Bibles| Kids is een sponsorproject waarbij leerlingen een super leuk hindernisparcours afleggen. Een sponsorloop van 45 minuten, waarbij ze niet zomaar rondjes rennen, maar halverwege het parcours een uitdagende opblaasbare stormbaan overwinnen. Tijdens deze run dragen zij hun eigen rugzakje met 1- 2 kg bij zich. Dit symboliseert alle bij elkaar gebrachte Bijbels en studiematerialen.

Crazy-race-stormbaan-8-618x280 (1)Op deze manier staan de leerlingen stil bij het mooie maar tegelijk pittige werk dat evangelisten wereldwijd doen. Zij zijn dagelijks op pad met de prachtige boodschap van God, maar worden geconfronteerd met ‘hindernissen’ als bijvoorbeeld armoede, tegenwerking, vervolging en afwijzing van het Evangelie. Soms leggen ze grote afstanden af om mensen te bereiken. Door mee te doen aan Struggle4Bibles | Kids worden de leerlingen zich ook bewust van de dagelijkse struggle van evangelisten. Nog belangrijker is dat zij, dankzij sponsors, anderen toegang geven tot het Evangelie!

Thema-invulling

SchatkistNaast het hindernisparcours willen we als Bible League heel graag samen met uw leerlingen stil staan bij de enorme waarde van de Bijbel. Hiervoor komt één van onze medewerkers een half uur in elke klas met een pakkende en creatieve werkvorm. Wij stellen voor dat dit moment zo’n 2-3 weken voorafgaand aan het hindernisparcours plaats vindt. Op deze manier enthousiasmeren we uw leerlingen om met deze actie zoveel mogelijk geld op te halen bij hun familie, vrienden en kerkgenoten. Dankzij de inzet van uw leerlingen, krijgen kinderen in andere delen van de wereld een Bijbel die ze ook krijgen uitgelegd.

Ken je scholen voor wie dit wat zou kunnen zijn? Maak ze erop attent of vraag een digitale flyer aan via struggle4bibles@bibleleague.nl.